31 d’oct. 2015

Diari de classe

Bon dia a tothom!

Hui hem fet molta cosa a classe;

En primer lloc, una vegada ja en classe Rosabel ens ha donat vint minuts per acabar el mural propi, que fem fet la meua companya Yessica i jo. El nostre mural ho hem fet sobre la “Visita al zoo”, que vos deixem la pàgina per veure-la perquè és un recurs molt interessant per a treballar com a mestra.

Quan hem acabat tots els murals Rosabel  ha dit que devíem d’anotar el nostre mural en l’enllaç, així ella poder veure-ho i també hem eixit com a voluntàries per a ensenyar el nostre mural a classe.


En segon lloc, Rosabel ens ha parlat d’una pàgina nova que ens diu Aplicació web motivador, en la meua opinió és un molt bon recurs, perquè pots fer el teu propi cartell per a posar-ho en la teua classe o en un altre lloc. Rosabel ens ha explicat com s’utilitzava, però que no té molta complicació simplement és afegir la imatge i escriure una frase que tu vols transmetre per a ella.

Una vegada explicada, hem fet un cartell per parelles, perquè Rosabel havia fet un mural col·lectiu per a pujar-lo, el lema ha segut “Educació Infantil” i cadascú a fet un cartell diferent i el mural ha quedat molt guay.

Yessica i jo hem fet aquest cartell per al mural col·lectiu:




Per últim, Rosabel ja ha pujat en el llistat la data d'exposició del treballs en grups de cadascú. A nosaltres tenim la nostra exposició el 19 de desembre, és a dir, el últim dia a classe perquè el dia 20 comencen les nadaletes.    


Bon cap de setmana, ens veiem el dimarts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada