5 de nov. 2015

Diari de classe

Bon dia tothom!


A classe hui hem revisat el decàleg per a fer l’exposició que hem de fer en el nostre treball. Per altra banda Rosabel ens ha ensenyat un exemple del que s’ha de posar en una presentació o exposició.

A continuació Rosabel ens a mostrar el recurs KAHOOTS. Es un recurs molt divertit i interesant per a repassar amb els alumnes/as per exemple, jo ho treballaria per a infantil coses zencilles, com els colors, els animals, les estacions,etc. Una vegada finalitzada fer unes preguntes per a veure si ho han entès. 
En aquesta pàgina trobem la quantitat d’encerts i errors i finalment et indica el nom guanyador de les preguntes.

A més a més ens a explicat com poder accedir, es a dir, és una aplicació que pots descarregar-te al teu mòbil o a la tablet, només has de tindre Android, si tens iPhone no funcionen amb ells. 

També ens a ensenyat una pàgina de experiències de Kahoot a l'aula d'Educació Infantil: http://proyectoguappis.blogspot.com.es/2015/03/en-un-post-anterior-companero-manel.html , amb tres vídeo diferents de com treballa amb aquesta pàgina Kahoot, amb els alumnes/as d’infantil. Hem vist que amb xiquets tan xicotets no treballaríem les paraules, perquè els xiquets no arribarien a encertar. Ho hem vist poc complicar per a ells. Sí que podríem posar dos paraules senzilles per a ells i així ho respondrien amb rapidesa.



Per finalitzart ens fiquem en aquesta pàgina http://www.picmonkey.com Triem una image, l'editem i la posem al blog amb l'etiqueta aplicació web. 






Fins el dijous, una besaeta a tots!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada