17 de nov. 2015

Diari de classe

Bon dia a tothom, aquesta setmana seguim amb les exposicions de teoria.


En primer lloc, abans de començar l’exposició de les meues companyes, Rosabel ha començat explicant com es posava la llicència al blog. 

L’enllaç és el següent: http://creativecommons.org/choose/?lang=es_ES , podem encontrar en aquesta pàgina l’opció de triar les característiques a la teua conveniència. Hem fet els següents passos:



1. Si posem a la primera pregunta un SI, tindreu la següent llicència;




2. Si canvieu l'opció per un NO, ús apareixerà les següents llicencies;





3.  Aquest punt, fa referencia a la pregunta que posa dalt. Hem de tenir en compte que el següent apartat sempre apareixira, dona igual l'opció que tries. Quant tries s'afegeix una llicencia com aquesta:





En segon lloc, hem fet una entrada nova, hem copiat el HTML i ho hem buscat en l’apartat de disseny, hem afegit un gadget, copiar la HTLM i guardar canvis. Seguidament ja eixia en el blog.



En tercer lloc, una vegada posada al blog, hem començat amb l'exposició de les meues conpanyes que hui sols exposavem elles .El seu tema ha sigut:

En aquest tema ha estat interessant, perquè el dia de dema quan treballem en una escola, pot ser que en el centre hi haja un Pla TIC. Aleshores hem de saber com funciona, i quina és la seua finalitat. 


Per últim hem fet les preguntes a KAHOOT, i m'ha donat compte que he fallat algunes, perquè crec que no m'havia quedat alguna cosa molt clara. Rosabel abans d'acabar la classe a fet unes preguntes individuals referent aquest tema:

  • Què és el Pla TAC?
  • Apartats que consideres que cal tindre
  • Exemple de una pàgina web de Pla TAC

Recordeu-vos que fent clic damunt de cada títol de cada grup, podeu accedir al seu blog per a veure la seua presentació.

Ens veiem el dijous a classe, espere que us haja quedat clar el creative commons. Que vaja bé durant aquesta setmana, una abraçada.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada