28 de nov. 2015

Diari de classe

Bon dia a tothom, seguim amb les exposicions de teoria;

En primer lloc, hem començat la classe inscriure'ns en aquest formulari per poder rebre el certificar d'assistència; Congrés Internacional i Interuniversitari contra la Pobresa Infantil al Món , ja que hui nohi havia cap problema d'accés. 

Hem fet aquesta inscripcció perquè el dia 1 de desembre arriba a la Universitat d'Alacant, en concret a la Facultat d'Educació, la  Gira Espanya per la Infància.  Se celebra el Congrés Internacional i Interuniversitari contra la Pobresa Infantil al Món.


A més a més Rosabel ens ha dit que el dia del Congrés, hem de fer un treball d'una fulla amb el següents punts:
  1. Títol del Congrés.
  2. Persona/es que inaguren el Congés.
  3. Síntesis del contingut de la sessió.
  4. Planteja quines activitats/accions/recursos TIC podrien fer-se per ral d'utilitzar a un Congrés (per a la difusió, comunicació, informació..)
A continuació hem començat amb l'exposició de les meues companyes:


Ha segut molt interessant perquè tants per als pares com als alumnes, és utilitzem aquestes tecnologies per a treballar o també per a jugar. En el meu grups en ha cridat l'atenció perquè han posat un exemple d'un vídeo dels xiquets treballant amb la PDI, però no pasa res. Quan han finalitzat hem fet les preguntes del KAHOOT.


Recordeu-vos que fent clic damunt de cada títol de cada grup, podeu accedir al seu blog per a veure la seua presentació.

Per últim, hem començat per parelles a fer l'esborrany, per a la Webquest que entregarem el pròxim dimarts a classe. Nosaltres anem a fer L'ABECEDARI.

Ens veiem el dimarts de nou. 
Una besaeta.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada