1 de des. 2015

Diari de classe

Bon dia a tothom!!


Aquesta setmana comencen amb el Congrés Internacional i Interuniversitari contra la Pobresa Infantil al Món.  Ha segut en el saló d'actes de la Facultat d'educació a les 10 del matí, quan he entrat havíem molta gent, concretament xiquets, professor i alumnes d'aquesta facultat.



En primer lloc ha parlat el president de l'associació explicant un poquet de la importància a la pobresa Infantil, quan ha començat i finalitzara aquesta girà (20 de Novembre 2015 fins a 29 d'Abril 2016), després a llegit donant les gràcies una alumna del col·legi Azonrín.  Seguidament ha parlat la decana d'aquesta universitat i l'alcalde de Sant Vicent del Rapeig també donant les gràcies per venir i compartir aquest dia amb nosaltres i per a solucionar aquest problema el més antes possible, per últim ha parlat el rector per a inaugurar el congrés. 

Una vegada finalitzada la inauguració han eixit cinc alumnes de cada curs, és a dir, de quart, de quinc i de sext del col·legi Azorín i Juan Ramon Giménez d'Alacant per a llegir els seus drets o desitjos. A continuació a llegit de part de tot el col·legi de Juan Ramon Giménez donant també les gràcies.  Per últim han contat una història que s'anomena "UGUNTU".

En la meua opinió ha estat molt interessant, però el fet de vindre els alumnes de dos col·legis diferent amb la participació d'ells, m'ha paregut super bé que vinguérem i que compartisca'n aquest dia amb nosaltres. Per altra banda he de dir que aquest tema hui en dia és molt important perquè hi ha xiquets amb pobresa, a les hores deuríem d' ajudar i treballar el més possible, així disminuir la pobresa tant d' Infantil com de tot el món.



Durant el congrés estat apuntat anotacions pel treball que dir Rosabel a classe, hem d'entregar el dimarts 08-12-2015, que ja vaig dir el dijous en el Diari.

Ací us deixe una imatge del Congrés


Ens veiem el dijous a classe, que tingeu bona setmana.
Una besaeta.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada