3 de des. 2015

Diari de classe

Bon dia a tothom ja estem a dijous, seguim amb les exposicions de teoria;


En primer lloc, Rosabel ha preguntat: Què ens va aparéixer el Congrés Internacional i Interuniversitari contra la Pobresa Infantil al Món i si ja hem estat en contacte amb xiquets.

En segon lloc, ha començat ha exposar les meues companyes amb l'exposició de teoria que ha sigut; 


Aquest tema, ha estat interessant perquè havien xarxes que havia escuchat però no les coneixia. Per exemple  "Edmodo" de fet, per parelles hem creat un usuari per veure-lo, és una xarxa social pareguda al "Facebook". "Edmodo" és un bon recurs on el professor pot penjar exercicis, notes d'exàmens, vídeos, entre altres.
Això si, sempre amb ajuda dels pares i també és important que estigan pendents per no abusar de l'internet. Quan han finalitzat hem fet les preguntes del KAHOOT. 

En la meua opinió, aquesta pàgina és de molta utilitat per molts motius com: Si l'alumne/a no ha pogut assisti a classe com he dit abans el professor penjara els exercicis i podrà veure'l. A més a més té una finalitat de conectar i col·laborar amb els alumnes i les famílies. 

Recordeu-vos que fent clic damunt de cada títol de cada grup, podeu accedir al seu blog per a veure la seua presentació.

Per últim, hem començat per parelles a fer el Webquest en "Googlesite" de l'abecedari, Rosabel ha dit que hem d'acabar-ho per al dijous que bé.




RECORDATORI: La setmana que ve dilluns i dimarts no anirem a la Universitat, perquè tenim pont de l'Immaculada. A les hores no haurà classe fins al dijous.
No olvideu que el dia huit de desembre posarem l'arbre de Nadal a casa.

Una besaeta, que passeu un bon pont i divertit. No estudies molt jajajajaja.

                            


Vos deixe el meu arbre de Nadal, espere que vos agrade!!

 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada