10 de des. 2015

Diari de classe

Bon dia a tothom, ja estem a dijous, aquesta setmana ha sigut curteta perquè ja us vas dir que el dilluns i dimarts hi havía pont. 

Hui a classe seguim amb les exposicions de teoria;

Aquest tema ha sigut molt interessant, ja que nosaltres el dia de demà utilitzarem molt en la classe Infantil sobretot amb la fotografìa.
Les meues companys han parlat de la fotografìa digital i els diferents plans, les fases del procés de disseny com el guió, l'storyboard, etc. També de l'ús de la fotonovel·la, els murals multimèdia, aplicacions web (instragram, twitter...) i idees per a treballar la imatge a Infantil. Quan han finalitzat hem fet les preguntes del KAHOOT.

Seguidament, havía que entregar la WEBQUEST per Campus Virtual i també per la nostra pàgina de Recursosedutic. Espere que us agrade, la nostra Webquest és del "Abecedari" , us deixe la pàgina per si voleu veure-la. A,B,C....Continuem? 

Per últim hem acabat la classe fent una pràctica, Rosabel ens ha dit de fer una entrada nova al Blog sobre els diferents plans que havien dit els meues companys en l'exposició de la fotografia: 

1. PRIMERÍSIM PLA

2. EL PRIMER PLA 

3. EL PRIMER PLA AMPLI

4. PLA MITJÀ

5. PLA TRES QUARTS O AMERICÀ

6. PLA GENERAL

Recordeu-vos que fent clic damunt de cada títol de cada grup, podeu accedir al seu blog per a veure la seua presentació.

Fins al dimarts de la setmana que bé!
Una besaeta a tothom 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada