15 de des. 2015

Diari de classe

Bon dia a tothom, ja estem a dia 15 desembre i falta poc per a finalitzar el quadrimestre. 

Hui a classe a principi a classe Rosabel ens ha dit, que el dijous és important que vingem a classe perquè farem una última exposició, que és la del meu grup i acabarem de fer unes coses i així el dimarts no caldrà vindre a classe. 

Han exposat dos grups de teoria, el primer ha sigut;


En aquest tema, ha segut interessant perquè han parlat dels alumnes amb dificultat en l'aula i els recursos i TIC que hi ha per ajudar-les. Per a nosaltres com a futurs mestres, per al dia de demà quan treballarem hem de tenir en compte que en la nostra classe podem tindre xiquets amb dificultat visuals, auditiva, entre altres.
Quan han finalitzat hem fet les preguntes del KAHOOT, he de dir que en una de les preguntes estava mal plantejada i quasi tots hem fallada. 


La segona exposició també ha sigut interessant, perquè havia una xarxa que no coneixia, per exemple: Podcasts que és un arxiu d'audio normalment en mp3. Per altra banda, han parlat de la música a internet que quasi tots els coneixia. 
Quan han finalitzat hem fet les preguntes del KAHOOT,

Recordeu-vos que fent clic damunt de cada títol de cada grup, podeu accedir al seu blog per a veure la seua presentació.

Ens veiem el dijous en la meua exposició d'acord? Que tingau bona setmana.
Una besaeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada