17 de des. 2015

Diari de classe

Bon dia a tothom!!

Hui com últim dia a classe hem exposat el meu grup i jo. Estava molt nerviosa, però ha eixit en general molt bé, m'agradat treballar amb les meues companyes perquè no he tingut cap problema al l'hora de treballar, i estic molt conteta.


Ha segit un tema molt interessant, ja que hui en dia s'utilitza cada vegada més a l'aula, tant en Primària i Educació Infantil. Nosaltres com futur mestres hem de saber utilitzar-ho, i saber el l'ús que té. 
Us deixe la pàgina per si voleu veure'l i per si alguna volta necessiteu informació d'aquest tema.
Recordeu-vos que fent clic damunt de cada títol de cada grup, podeu accedir al seu blog per a veure la seua presentació.

Per altra banda, hem tingut dificultats a l'hora de fer les activitats amb la PDI. Ens ha donat molta rabia, perquè havíem quedat tota la setmana per veure si anava i que casualitat que hui ha fallat. 

Com  bé, ha dit la meua companya Pili hem de tindre un plane B per si falla la PDI, poder seguint treballant amb els alumnes, nosaltres hem anat ha l'ordinador i hem explicat la "Casera del tresor". Espere que ús allà agradat.
Quan hem fet el KAHOOT, una de les preguntes que havia estava mal plantejada i la resta dels companys han fallat, però a segut per això.

Una vegada finalitzada, Rosabel ens ha explicat com devíem de pujar al campus els resultats de cada grup del KAHOOT, que ho ha fet la meua companya Daniela. A més a més ens ha dit que hui finalitzèvem el curs i ja no havia que anar el dimarts que bé i que a poc a poc pujarà les notes. 

Ha sigut un plaer, treballar amb aquest grup perquè he aprés molt i estic molt contenta. Que tingeu bones Festes de Nadal i molta sort amb els exàmens.
Ens veiem prompte, una salutació i una besaeta grand.

           







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada